Skip links

Voor cliënten

Bent u in een palliatieve of terminale levensfase en wilt u graag thuis blijven wonen?

Bent u familie of mantelzorger van iemand die palliatieve of terminale zorg nodig heeft? In deze moeilijke tijd heeft u ruimte en tijd nodig om te verwerken en goed afscheid te nemen. Het laatste waar u zich zorgen over wilt maken, is de zorg die nodig is, wie deze zal verlenen en hoe dit wordt betaald. Wij nemen deze zorgen graag van u over, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is.

Voor cliënten

FBcare is een kleinschalig bureau. Wij zijn gespecialiseerd in palliatieve en terminale zorg aan huis. Wij hebben veel ervaring met deze vorm van zorg, ook persoonlijk. Dat maakt ons extra betrokken.

Onze zorgmedewerkers zijn goed opgeleid en toegewijd. Zij zullen er alles aan doen om u de zorg te geven die u nodig heeft, op een liefdevolle manier. Daarnaast staan zij uw naasten bij in dit moeilijke proces.

Wij helpen u bij:

Nachtzorg aan huis of 24 uur aaneengesloten zorg aan huis.

Zodra u weet dat u deze zorg nodig heeft, direct of op een later moment, kunt u contact met ons opnemen.

Voor een snelle en efficiënte gang van zaken, kunt u dit stappenplan volgen:

Stap 1:

Meld u aan via deze knop. Zodra u het formulier heeft verzonden, nemen wij contact op.

Stap 2:

Als u eerst wilt overleggen, kunt ook ons ook bellen: 06 – 30108835.

Stap 3:

Of u kunt ons bereiken via de mail: info@fbcare.nl.

Stap 4:

Wij bestuderen eerst goed of wij de beste partij zijn voor de zorgvraag. Als wij kunnen helpen, gaan we direct aan de slag. Als we níet kunnen helpen, zullen we dat eerlijk zeggen en doorverwijzen naar een andere partij.

Stap 5:

Als we ja zeggen, dan zeggen we ja voor de volle 100%. Wij gaan nog dezelfde dag op bezoek bij de cliënt om de zorgvraag te inventariseren en zorgen zo snel mogelijk voor een indicatie.

Stap 6:

Wij regelen de aanvraag bij de zorgverzekering en nemen dit door met de cliënt voor akkoord.

Stap 7:

We stellen een team samen van zorgmedewerkers die onmiddellijk beschikbaar zijn of die wachten tot er nachtzorg of 24-uurszorg nodig is.

Stap 8:

We houden u op de hoogte van de voortgang, zodat u met een gerust hart de zorg voor uw cliënt aan ons kunt overlaten. FBcare maakt gebruik van veilige communicatie.

Home