Skip links

Voor doorverwijzers

Als huisarts, transfer-verpleegkundige in een ziekenhuis of al thuiszorgorganisatie kunt u te maken krijgen met een cliënt in de palliatieve of terminale levensfase. Dat is triest. U wilt de zorg zo goed mogelijk regelen, zeker als de cliënt de laatste dagen van zijn of haar leven thuis wil doormaken.

Voor doorverwijzers
Bij ons aan het goede adres. Wij helpen u bij:​

Nachtzorg aan huis of 24 uur aaneengesloten zorg aan huis.

Wij gaan direct op bezoek om de zorgvraag te inventariseren. De indicerend wijkverpleegkundige komt zon snel mogelijk bij u langs. Wij regelen dat de zorgvraag naar de zorgverzekeraar toegaat. We schakelen een team van zorgmedewerkers in, die – indien gewenst – nog dezelfde dag op de stoep staan.

Wij zorgen goed voor uw cliënt, en nemen u veel zorg uit handen. Natuurlijk houden we nauw contact om de voortgang te bespreken. Wij vinden goede communicatie tussen alle betrokkenen heel belangrijk, zodat we functioneren als een hecht team.

Voor een snelle en efficiënte gang van zaken, kunt u dit stappenplan volgen:

Stap 1:

Meld u aan via deze knop. Zodra u het formulier heeft verzonden, nemen wij contact op.

Stap 2:

Als u eerst wilt overleggen, kunt ook ons ook bellen: 06-30108835.

Stap 3:

Of u kunt ons bereiken via de mail: info@fbcare.nl.

Stap 4:

Wij bestuderen eerst goed of wij de beste partij zijn voor de zorgvraag. Als wij kunnen helpen, gaan we direct aan de slag. Als we níet kunnen helpen, zullen we dat eerlijk zeggen en doorverwijzen naar een andere partij.

Stap 5:

Als we ja zeggen, dan zeggen we ja voor de volle 100%. Wij gaan nog dezelfde dag op bezoek bij de cliënt om de zorgvraag te inventariseren, en zorgen zo snel mogelijk voor een indicatie.

Stap 6:

Wij regelen de aanvraag bij de zorgverzekering, en nemen dit door met de cliënt voor akkoord.

Stap 7:

We stellen een team samen van zorgmedewerkers die onmiddellijk beschikbaar zijn, of die wachten tot er nachtzorg of 24-uurszorg nodig is.

Stap 8:

We houden u op de hoogte van de voortgang, zodat u met een gerust hart de zorg voor uw cliënt aan ons kunt overlaten. FBcare maakt gebruik van veilige communicatie.

Home